Legitimation.se

ANPASSA WEBBPLATSEN

Webbplatsen Legitimation.se är skalbar vilket innebär att du enkelt kan anpassa storleken på texten samtidigt som resten av webbplatsen följer med. Detta gör att det även går bra att besöka Legitimation.se i enheter med mindre skärmar, till exempel en mobiltelefon.

Internet Explorer

Om du använder webbläsaren Internet Explorer så kan du ändra storleken genom att välja Visa > Textstorlek > Större/Mindre i menyn. Det finns fem olika storlekar att välja mellan.

Mozilla Firefox

Om du använder Firefox så är det mycket enkelt att ändra storleken genom att trycka Ctrl + för att förstora och Ctrl - för att förminska. Återställ genom att trycka Ctrl 0. Det finns 21 storlekar att välja mellan.

För övriga webbläsare se tillverkarens instruktioner.

Förklarande text

Om du för muspekaren över ord som är understrukna med en prickad linje så får du se en förklarande text som beskriver ordet. Även för externa länkar finns en förklarande text inlagd.

Externa länkar

För att du enkelt ska se vilka länkar som externa så finns den här symbolen bakom alla externa länkar. Om du klickar på en extern länk så lämnar du legitimation.se och kommer till en annan webbplats.